image
 |  2 31 Березня 2020 | 17:45

Призначення на посаду «губернатора» оцінюється у $2-3 млн, – Лерос про «плівки Єрмака»

Призначення на посаду голови Тернопільської обласної державної адміністрації корупційним шляхом оцінюється у $2−3 млн — така сума була озвучена в скандальних «плівках Єрмака».

Про це журналісту НВ розповів Гео Лерос, народний депутат, який опублікував записи з нібито «продажем» державних посад братом голови Офісу президента.

«Можна було бачити факт торгівлі посадами: гроші, суми. Я [бачив] якісь уривки <...>. Я чув [на записах], що за призначення губернатора Тернопільської області - $2 млн або $3 млн, — якісь такі цифри були», — зазначив нардеп.

Відео, на яких брат керівника Офісу президента Денис Єрмак імовірно обговорює питання корупційного призначення на державні посади, 29 березня опублікував народний депутат з фракції Слуга народу Гео Лерос. Пізніше він скерував із цього приводу звернення до НАБУ. Потім, після ще одного звернення нардепа, САП відкрила кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фракції Порошенка та Вакарчука допомогли Зеленському «пропихнути» розпродаж української землі

Лерос стверджує, що отримав записи «на флешці» і безкоштовно.

Сам керівник ОП Андрій Єрмак заявив, що подасть заяви до СБУ і ДБР через опубліковані відеозаписи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити