image
 |  72 15 Січня 2023 | 14:18

Про переваги приставки Xbox Series S Карбон Блек

На думку багатьох експертів, ігрові консолі від Microsoft були недооцінені геймерами в 2023 році. Особливо це стосується Xbox серії S у кольорі Carbon Black. Цей екземпляр лише нещодавно з'явився в Україні, проте гравці змогли оцінити обсяг його внутрішньої пам'яті 1Тб. Щобільше, консоль має додаткову картку на 512 Гб, що дає можливість запускати ігри більш вимогливі до цього ресурсу.

Даний варіант Іксбокс продається в стандартній коробці, на якій зображена сама консоль спереду і популярні ігри - ззаду. У комплекті до приставки додаються: брендовий контролер, дві батарейки до нього, кабель живлення чорного кольору, перехідник HDMI, гарантійний талон та інструкція. Щодо вартості, вона була трохи збільшена шляхом розширеного блоку пам'яті (приблизно 350 $ за консоль). А, урізноманітнити своє дозвілля допоможе казино Ельдорадо реєстрація, яка забезпечить доступ до найкращих азартних ігор.

Версія Carbon Black дуже схожа на звичайну Xbox Series S, за винятком забарвлення. Дана приставка має досить простий дизайн, але включає безліч корисних портів, включаючи HDMI, LAN і USB-А 3.2 Gen 1 (два входи). Також тут є й інші позитивні якості:

  • Контролер злегка зменшився в габаритах, а також отримав нову кнопку для створення “скринів”;
  • Потужний процесор від АМД з оперативною пам'яттю 10 Гб;
  • Опція Quick Resume, що відкриває до п'яти різних ігор і дозволяє швидко перемикатися з однієї на іншу;
  • Приставка дозволяє використовувати ігри з форматами Full HD, QHD, 4К та HDR10.

В основному, ця приставка має на меті вирішити проблему обмеженої пам'яті, з якою завжди стикаються гравці. Так, початкова версія могла вміщувати лише до 512 Гб даних. Однак, у новому продукті цей обсяг йде як додатковий, вже наявний 1Тб.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити