image
 |  0 16 Листопада 2020 | 16:19

«Про успішність говорити рано», – декан філологічного факультету про місяць онлайн-навчання

Дистанційне навчання, яке тривало на факультеті філології та журналістики місяць, було очікуваним.

Чи вдалося студентам та викладачам підготуватися та організувати свою роботу, «Нівроку» дізнався в декана факультету Лілії Лавринович.

Більшість викладачів стверджують, що якість відвідування занять студентами суттєво не змінилася: є стандартно певний відсоток відсутніх, і він приблизно такий самий, як і за навчання офлайн.

«Але зазначу: це в умовах пандемії, коли кількість хворих зростає. Тобто цілком очевидно, що студенти, які б через хворобу не прийшли в аудиторію, підключаються до заняття онлайн», – говорить декан.

Лілія Лавринович також повідомляє, що студенти, які працюють і оформили вільне відвідування, краще долучаються до пар онлайн, ніж до авдиторної роботи.

 «Про успішність говорити рано, бо її вповні зможе показати лише сесійний період. Загалом усе індивідуально і часто залежить від конкретної навчальної дисципліни: є такі, де дистанційка не шкодить, є ж ті, які вимагають роботи в аудиторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Луцька виявили незаконний скид води зі ставків (ФОТО)

Але в основному навчальний план виконується, тому можемо сподіватися на гарні результати під час зимової сесії», – зазначила декан.

Нагадаємо, 15 жовтня розпочався місяць дистанційного навчання у виші. Студенти ВНУ імені Лесі Українки продовжать навчатися дистанційно до 1 грудня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити