image
 |  0 7 Квітня 2021 | 08:16

Пробне ЗНО на Волині: працюватимуть 27 пунктів тестування у 17 містах і селищах (ВІДЕО)

Пробне ЗНО на Волині відбудеться 10 квітня. Для його проведення у 17-ти містах та селищах області облаштовують 27 пунктів тестування, — розповідає завідувачка відділу ЗНО Алла Корнейко.

На Волині для участі у пробній сесії зареєструвалось 5186 учасників. 1666 волинян складатимуть тести з української мови та літератури, 1400 спробують свої сили у математиці, а 908 здаватимуть англійську мову.

Цьогоріч в області створили новий округ здачі пробного ЗНО з іноземної мови у Нововолинську. Впродовж всіх років, їх було два у Луцьку та Ковелі, — розповіла Суспільному Алла Корнейко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку оголосили день жалоби: прощатимуться з загиблим у війні з російськими окупантами воїном

Цього року перевірити власні знання на пробному ЗНО можна з одного предмета на власний вибір. Директорка Львівського центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк каже: цьогоріч у пункт пропуску ЗНО можна потрапити з електронними паспортом та запрошенням.

До пунктів тестування пробного ЗНО на Волині державне підприємство спеціального зв’язку та захисту інформації України завозить необхідні матеріали.

Відповідальний за пункт тестування у Луцькому НВК № 26, де здаватимуть іноземну мову, Іван Леуш каже, що залучили 20 аудиторій, адже за списками має з'явитися 293 учасники. 9 квітня розставлятимуть парти, поставлять прилади для відтворення звуку для аудіювання, буде прибирати та проводити обробку приміщення дезрозчинами.

При написанні пробного ЗНО в учасників обов’язково мають бути з собою маски, антисептики, які використовувати при вході та виході, дві чорні ручки, запрошення-перепуску, і паспорт.

Нагадаємо, торік через пандемію коронавірусу в Україні скасували пробне ЗНО. Учасники мали можливість пройти тестування вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Івано-Франківська облрада вимагає визнати недійсними вибори на окрузі, де переміг Вірастюк

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити