image
 |  4 18 Березня 2019 | 14:29

Продавав наркотики біля луцької гімназії: наркодилер сів за грати

У Луцьку чоловік, який торгував наркотиками на зупинці громадського транспорту поблизу гімназії №4, отримав 3,5 роки позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 13 березня, - передає ІА «Волинські новини».

Під час судового засідання вдалося встановити, що обвинувачений купив з метою збуту порошкоподібну речовину білого кольору, яка містить у своєму складі амфетамін.

Так, зберігаючи наркотики при собі, чоловік переніс на зупинку «Гімназія №4», що на проспекті Волі. Під час проведення працівниками УПН ГУНП у Волинській області оперативної закупки обвинувачений за 400 гривень незаконно збув один паперовий згорток з порошкоподібною речовиною, яка згідно з висновком судової експертизи містить у своєму складі амфетамін, масою 0,4205 г.

Також обвинувачений на вулиці П’ятницька Гірка збував порошок, який містить у своєму складі психотропну речовину PVP.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почав утікати від патрульних: у Луцьку затримали молодиків, які нишпорили в чужому авто

Так, між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості. Варто зазначити, що чоловік раніше був неодноразово судимий.

Отож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна на праві приватної власності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити