image
 |  2 10 Листопада 2018 | 18:10

Продавці не можуть відмовити «спраглим» та продають алкоголь в заборонений час

Три адміністративних протоколи за ч. 2 ст. 156 КУпАП склали інспектори департаменту муніципальної варти Луцька на продавців магазинів "Делікат" (вул. Лідавська), «Продукти», (вул. Федорова, 2в) та "Вишенька" (Федорова, 2а) за порушення правил нічної торгівлі.
Про це «ВолиньUA» повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради. 
Працівники торгівельних закладів реалізували заборонену продукцію в період з 22-ї до 8-ї години, чим порушили рішення Луцької міської ради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» від 20.04.2011 року за № 9/23.
За свої дії їм тепер доведеться відповідати на засіданнях адміністративних комісій органів місцевого самоврядування за місцем проживання.
Довідково: Стаття 156, ч. 2. Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами
Порушення працівником підприємства (організації) торгівлі або громадського харчування правил торгівлі пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, а саме: торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями або тютюновими виробами в приміщеннях або на територіях, заборонених законом, або в інших місцях, визначених рішенням відповідного органу місцевого самоврядування, як таких, де роздрібна торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями або тютюновими виробами заборонена, а так само торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями або тютюновими виробами через торгові автомати чи неповнолітніми особами, а також продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв або тютюнових виробів особі, яка не досягла 18 років, або продаж тютюнових виробів в упаковках, що містять менш як 20 сигарет або цигарок, чи поштучно (крім сигар), або торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями, винами столовими у заборонений рішенням відповідного органу місцевого самоврядування час доби, -
тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дожились: у Володимирі бракує коштів на зарплати медикам та освітянам
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити