image
 |  2 22 Червня 2020 | 13:30

Професор розповів, як знищити в Україні Московський патріархат

Московський патріархат в Україні викорінити реально. Як тільки до влади прийдуть українські націоналісти, – завтра його не буде в Україні.

Про це в інтерв’ю «Вголосу» розповів український науковець, доктор наук, громадський діяч, публіцист, письменник та професор Київського національного університету ім.Т.Шевченка Петро Масляк.

«Бо це не церква і не релігія – це «п’ята колона», – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, скільки квартир постраждали від вибуху газу у Києві

За словами професора, ті люди, які ходять в церкву Московського патріархату, демонструють, що у них в голові нічого немає. І таких треба обліковувати, бо це або хворі на всю голову люди, або вороги.

«Бо я просто не уявляю: як може існувати МП на Заході України – там, де батьків і дідів московити розстрілювали, де аж до 60-хх рр. українці боролися проти панування комуни? А діти і внуки ходять в Московську церкву? То хто вони після цього? У них щось є у душі, голові і серці?! Як може внук бандерівця, діда якого розстріляли, замучили московити, молитися у церкві Московського патріархату?..», – наголосив Масляк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити