image
 |  4 9 Квітня 2020 | 18:39

Професор з Тернополя пpоти COVID-19 пpопонує метод аутогематерапії та медичні банки

Поки всі вчені у світі займаються пошуком ефективних ліків від COVID-2019, в Тернополі придумали свій спосіб побороти хворобу.

Про це повідомляє «Iternopolyanyn».

Професор Олександр Ковальчук розповів про давно забуту методику лікування простудних захворювань, яка може стати ефективною і при лікуванні COVID-2019. Зокрема, фахівець радить спробувати метод аутогематерапії та медичних банок. Завдяки їхньому застосуванню ініціюється імунна природна реакція. Раніше медичні банки широко застосовували в Європі та Китаї, проте згодом метод пішов у забуття.

Варто додати, що внутрішньом’язова ін’єкція крові підвищує загальну кількість антитіл. Аутогемотерапія полягає в заборі крові в пацієнта та згодом наступній ін’єкції цієї крові внутрішньом’язево або внутрішньошкірно.

При прикладанні медичних банок утворюється місцевий вакуум на шкірі та виникає підшкірний синець з венозної крові. Якщо ці методи використовуються тоді, коли вірус вже потрапив всередину організму, він швидко поглинається антитілами.

На думку професора, поки ще в світі не винайшли ефективну вакцину проти COVID-2019, дуже важливо посилити імунну реакцію організму. Медичні банки та аутогемотерапію можна застосовувати як для лікування, так і для профілактики хвороби. Адже за твердженням Олександра Ковальчука, застосування цих методів протягом трьох днів в декілька разів підвищує антитіла. І після потрапляння вірусу в організм, імунітет зможе швидко побороти COVID-2019.

Варто додати, що нещодавно у Франції випробували ліки від коронавірусу. Клінічні дослідження показали успішні результати. Зокрема, французькі вчені вдало поєднали два препарати - гідроксихлорохін і азитроміцин.

Кожна країна проводить сотні клінічних досліджень в пошуках ефективних ліків від COVID-2019. Однак, раніше у ВООЗ заявили, що ліки від хвороби можуть з’явитися лише через рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польські вчені знайшли речовину, яка блокує коронавірус

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити