image
 |  2 22 Листопада 2020 | 09:44

Програв остаточно: суд відхилив позов Трампа щодо перерахунку голосів у Пенсільванії

Окружний суд в штаті Пенсільванія відхилив позов штабу президента США Дональда Трампа, який просив не враховувати при підрахунку голосів бюлетені виборців, які проголосували поштою.

Про це інформує CNN. Bloomberg.

Видання зазначає, що по суті, це була остання серйозна справа, спрямована на те, щоб відхилити або заблокувати достатню кількість голосів, які могли б повернути результати виборів на користь Трампа. 

Суд також відмовив у можливості повторної подачі позову. 

За даними агентства Bloomberg, суддя, який розглядав позов, порахував аргументи штабу Трампа "надуманими", а звинувачення - "спекулятивними".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22 листопада. Цей день в історії: у 2004 році в Україні почалася Помаранчева революція

Як нагадує "УП", провідні ЗМІ у США повідомили, що Джо Байден отримав понад 270 голосів виборників, що означає перемогу на президентських виборах.  

Офіційно переможцем перегонів вважається кандидат, за якого 14 грудня проголосує Колегія виборників. Новий президент офіційно приступає до виконання обов’язків після складання присяги 20 січня.

Джо Байден готує основу для своєї нової адміністрації, попри зусилля президента Дональда Трампа оскаржити результати виборів і утриматися при владі.

У Державному департаменті США вже накопичилася пачка листів іноземних лідерів із привітаннями Джо Байдену, кандидату від демократів на президентських виборах, про перемогу якого вже оголосили всі ЗМІ та й сам Байден.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити