image
 |  2 21 Січня 2022 | 11:32

Проїзд автошляхами державного значення Волині забезпечувало 65 одиниць спецтехніки

Учора звечора на території Волинської області занегодило – сніг, місцями хуртовини, сильний поривчастий вітер, мінусова температура повітря. Такі погодні умови призводили до утворення ожеледиці на автошляхах.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Для забезпечення проїзду автомобільними дорогами державного значення упродовж ночі та вранці працювало 42 одиниці снігоприбиральної техніки дорожніх підприємств-підрядників, також було задіяно 23 навантажувачі. Проїзд забезпечено, перебоїв в русі не виникало. Дорожня техніка продовжує працювати.

Сніг, хуртовину, поривчастий вітер синоптики прогнозують і на сьогодні 21 січня, складні погодні умови очікуються ще й 22 січня.

Шановні водії! Плануючи поїздку, враховуйте погодні умови. Перебуваючи в дорозі просимо неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху: користуватися паском безпеки, тримати безпечну дистанцію, не перевищувати швидкість. Бережіть себе!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбите лобове скло: біля Луцька трапилася вечірня ДТП (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити