image
 |  16 5 Квітня 2020 | 12:59

«Прокляття родини Кеннеді»: онуку і пpавнука Роберта Кеннеді визнали загиблими

Операція з пошуку Мейв Кеннеді Таунсенд Маккін, внучки Роберта Кеннеді, американського політичного діяча і брата 35-го президента Джона Кеннеді, та її 8-річного сина, які зникли біля берегів штату Меріленд, була зупинена.

Про це повідомляє «УНН» з посиланням на USA Today.

Як вказує видання з посиланням на місцевих рятувальників, перевернуте каное, на якому зниклі плавали в Чесапікській затоці, було виявлено 3 квітня ввечері в декількох кілометрах від того місця, де його бачили востаннє, після чого пошуки були припинені в зв’язку з настанням темряви. Пізніше відповідальний за пошуково-рятувальну операцію Меттью Файн заявив, що операція виявилася «складною справою, але ще складніше прийняти рішення про припинення пошуку».

«Наші команди зробили все можливе для того, щоб знайти їх. Ми сповіщали родину про кожний крок, що нами робився під час пошуку», — додав Файн.

Чоловік Мейв Девід Маккін зазначив, що пошуки тіл зниклих будуть продовжені.

«Минуло вже понад 24 годин, і шанси, що вони живі, неймовірно малі. Очевидно, що Мейв і Гідеон (син пари — ред) загинули, — написав чоловік на своїй сторінці в Facebook. — Пошук їхніх тіл буде продовжений, і я сподіваюся, що він буде успішним».

Раніше газета The Washington Post інформувала, що поліція штату Меріленд в четвер, 2 квітня, отримала інформацію про двох людей, чиє каное потрапило в шторм у водах затоки. На думку чоловіка, Мейв і Гідеон сіли в каное для того, щоб дістати м’яч, який покотився в воду під час гри у дворі їхнього будинку на березі затоки. Однак вітром каное винесло у відкриту затоку далеко від берега, в зв’язку з чим вони не змогли повернутися назад.

Як повідомляв УНН, у Сполучених Штатах оприлюднили понад 10,700 документів про загибель 35-го президента США Джона Кеннеді.

«Прокляття родини Кеннеді».

Як повідомляв «OBOZREVATEL», сім'я Кеннеді була одним з найсильніших кланів Америки. У них були гроші, влада і слава. Все, крім одного: можливості померти своєю смертю. Над ними немов тяжіло прокляття. З чуток, його причиною став глава клану, Джо Кеннеді, який образив старого ребе, який і наклав закляття.

Фатальні події стали переслідувати родину Кеннеді з 1941 року. Так, внучка засновника династії Джозефа Роуз після невдалої операції збожеволіла і померла в психіатричній клініці. У 1944 році її старший брат Джозеф загинув на війні. Через чотири роки в автокатастрофі розбилася її сестра Кетлін Кеннеді.

У 1963 році президент Джон Кеннеді втратив свого тримісячного сина, а через кілька місяців його самого убив Лі Освальд.

Через п'ять років куля вбила і брата Джона — Роберта Кеннеді. Один з його синів переніс рак і йому ампутували ногу, інший помер від передозування наркотиками. У 1969 році в автомобільну аварію потрапив молодший з правнуків Патрика Едвард Кеннеді. Його машина вилетіла з моста і впала у воду. Він дивом врятувався.

У липні 1999 pоку розбилися на літаку син президента Кеннеді Джон зі своєю дружиною та її сестрою.

У липні 2019 pоку загинула внучата племінниця 35-го президента США Сірша Кеннеді Хілл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настоятель Лаври розказав, як через його прокляття померло четверо людей (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити