image
 |  2 4 Квітня 2018 | 13:47

Прокуратура не реагує на скандальні земельні питання, ухвалені на нічній сесії Луцької міськради

Прокуратура не реагує на ухвалені під час нічної сесії Луцької міськради 28 лютого скандальні земельні питання щодо виділення землі для будівництва житлових будинків та багатоповерхових споруд. Про це йшла мова під час сесії Волинської облради.
Так депутат Сергій Слабенко у своєму запиті до прокуратури області поцікавився, чому немає відповідної реакції на скандальні земельні питання, ухвалені нещодавно на сесії міської ради Луцька.
«Всім відомий скандал навколо виділення земельних ділянок у Луцьку на вулиці Рівненській та Вороніхіна. Процедура прийняття рішень чітко виписані в законі. І прокуратура має безпосередньо приймати участь в розгляді таких непростих питань. На жаль, в цій справі ініціативу проявляють депутати, громадські активісти, але не прокуратура. Прошу розібратися щодо законності ухвалених рішень», - зазначив депутат у запиті.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, що завдяки прокуратурі на Волині державі повернуто земельну ділянку вартістю понад 11 мільйонів гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити