image
 |  2 17 Січня 2018 | 17:38

Прокуратура просить суд провести портретознавчі експертизи Путіна, Шойгу і Аксьонова

Сторона обвинувачення у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича просить суд призначити портретознавчу експертизу з відеозапису «Крым. Путь на родину» осіб, які схожі на Володимира Путіна, Сергія Шойгу та Сергія Аксьонова.
Про це 17 січня 2018 року повідомляє сайт «УНН».
Відповідне клопотання сьогодні на засіданні Оболонського районного суду Києва заявили прокурори.
Суд отримав клопотання прокурора про призначення комплексної словесно-портретної експертизи та експертизи відео звукозапису щодо осіб, якими, як стверджує обвинувачення, є Путін, Шойгу, Вітко та Аксьонов, — сказав головуючий у судовому засіданні Владислав Дев’ятко.

За його словами, сторона обвинувачення просить суд визначити в якості експертної установи Київський науковий інститут судових експертиз. Водночас сторона захисту Януковича заперечила цьому, заявивши, що вбачає цю установу упередженою. Проте не проти, якщо експертиза буде проводитися експертами МВС або СБУ.
Заслухавши думки сторін, суд оголосив перерву в засіданні до 10:00 18 січня.
Нагадаємо, 17 січня в судовому засіданні в якості свідків були допитані екс-міністр закордонних справ Андрій Дещиця, заступник міністра закордонних справ України Сергій Кислиця колишній директор політичного Департаменту, начальник відділу політичної аналітики Міністерства закордонних справ України Андрій Плахотнюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити