image
 |  7 10 Листопада 2017 | 17:03

Прокуратура Волині запрошує студентів на конкурс

Прокуратура запрошує студентів взяти участь у конкурсі та висловити свої ідеї щодо покращення роботи прокурора та взаємодії між прокурором і суспільством.

Про це 10 листопада 2017 року повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Генеральною прокуратурою України та Міністерством освіти та науки України підписано наказ від 13.10.2017 № 289/1375 «Про співпрацю та комунікацію між відомствами» та запроваджено щорічне (до 1 грудня) спільне проведення конкурсу творчих та/або наукових робіт на тему прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів, які навчаються за спеціальністю 081 «Право» на всіх рівнях вищої освіти.

Перший такий конкурс творчих робіт оголошено Міністерством освіти та науки України 25 жовтня 2017 року.

На базі регіональних прокуратур створені комісії з оцінки робіт студентів, до складу яких увійшли прокурори, представники департаментів (управлінь) освіти і науки обласних державних адміністрацій та вищих навчальних закладів (за згодою), які за наслідками вивчення робіт оберуть 20 найкращих та скерують до Генеральної прокуратури України, де і буде проведено фінал конкурсу.

Нагородження переможців відбудеться 13 грудня 2017 року, їхні роботи будуть опубліковані в офіційному виданні «Вісник прокуратури», з авторами зустрінеться керівництво прокуратури Волинської області та Генеральної прокуратури України.

Учасникам конкурсу запропоновані наступні теми робіт: «7 кроків до покращення роботи прокурора» та «7 кроків прокурора назустріч суспільству».

Роботи студентів вищих навчальних закладів Волині, а також волинян, які навчаються за спеціальністю 081 «Право» на всіх рівнях вищої освіти в інших регіонах, необхідно надіслати на електронні адреси прокуратури Волинської області [email protected] та [email protected] до 17 листопада 2017 року.

В листі потрібно вказати прізвище, ім’я, по батькові, вищий навчальний заклад, у якому навчаєтесь, курс та спеціальність, а також засоби зв’язку – телефон, електронну адресу та адресу місця проживання.

Вимоги до робіт:

- подаються самостійно підготовлені роботи студентів, які раніше не оприлюднювались;

- роботи виконуються українською мовою.

Роботи оформлюються у вигляді:

- доповіді (загальний обсяг не повинен перевищувати 4 друковані сторінки формату А4, шрифт Times New Roman, 14 кегль, 1,5 інтервал);

- презентації Power Point загальним обсягом до 10 слайдів;

- інтерактивної презентації (наприклад, судове засідання за участю прокурора, інтерв’ю для ЗМІ тощо) із текстовим супроводженням;

- реклами (ролик, буклет, брошура тощо) із текстовим супроводженням.

Основним критерієм оцінки робіт є новизна, креативність та реальність впровадження пропозицій в діяльність органів прокуратури.

За додатковою інформацією можна звертатись за телефоном (0332-77-60-40).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити