image
 |  4 21 Липня 2020 | 19:50

Пролунали постріли: у Луцьку терорист не захотів випустити дитину

Заручникам терориста Максима Плохого, як він сам себе називає, після того, як передали воду, працівник поліції намагався домовитися про звільнення заручників, але терорист вистрілив у повітр'я.

Про це йдеться на Телеграм-каналі ЛУЧАНИ.

Спочатку, перший заступник Нацполіції Євген Коваль відніс воду до автобуса та передав її людям. 

Полійцейський знову спробував підійти до автобуса із заручниками. У відповідь пролунав постріл, після якого правоохоронець змушений був піти.

Відомо, що поліцейський хотів домовитися, аби з автобусу випустили дитину. 

Терорист Максим Кривош заявив, що в захопленому ним автобусі є поранений, вагітна жінка і дитина. Також він каже, що люди знаходяться "в поганому стані".

Нагадаємо, що сьогодні, близько 10 ранку, терорист захватив пасажирський автобус. Очевидці кажуть, що автобус заїхав в центр Луцька з боку готелю «Україна». Чоловік постійно пише про невдоволення системою в Україні. Також на вікнах автобуса видно сліди від куль. Чоловік час від часу стріляє.

На Луцькій автостанції №1 працюють поліцейські і слідчі. Диспетчерка Руслана Єленіна розповіла: о 8 годині 50 хвилин рейсовий автобус із пасажирами прибув із Краснилівки на Луцьку автостанцію. О 9.05 рушив з 5-ої платформи на Берестечко.

Майдан оточили спецпризначенці з автоматами. Зі слів речниці правоохоронців Ольги Бузулук, людей просять дотримуватись правил безпеки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити