image
 |  2 4 Грудня 2019 | 23:50

Просвіта: Діти в Британії думають, що корови відкладають яйця, – опитування

Опитування показало, що кожна третя британська дитина в початковій школі думає, що корови відкладають яйця.

Як пише Daily Mail, благодійна фірма "Школа кулінарів та кухонних приладів" опитала 1000 учнів віком від 6 до 11 років.

Також наголошується, що в середньому троє з десяти дітей не знали, що тунець – це риба.

Ще одне опитування, проведене Британським фондом в 2017 році, продемонструвало, що кожна третя дитина думає, що сир вирощується за допомогою рослин, – пише Моя Школа OBOZREVATEL.

Експерти прийшли до висновку і зробили заяву, що діти в країні не мають достатніх знань про те, звідки беруться продукти харчування.

Як раніше вже писав OBOZREVATEL, уряд Великобританії запустив державну програму для старшокласників, у рамках якої перевірятиметься їхня побутова готовність до студентського життя.

Серед тестових питань, на які повинні будуть відповісти 16-18-річні школярі, є такі: "Скільки коштує пакет молока?", "Як часто потрібно міняти постільну білизну?", "Чи зможете ви самостійно приготувати п'ять різних гарячих страв?", – пише "Мел" із посиланням на The Telegraph.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімейні цінності: У Нідерландах в українців забрали дитину через відмову сина цілувати й пестити хлопчиків

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити