image
 |  2 10 Березня 2021 | 20:19

Просять упізнати хлопців, які розмалювали в центрі Луцька «розумну» зупинку (ФОТО, ВІДЕО)

"Розумну" зупинку громадського транспорту, яка вартує майже 415 тисяч гривень, розмалювали двоє хлопців, орієнтовно 20-річного віку.

Про це розповіла Суспільному керівниця відділу Департаменту муніципальної варти Тетяна Головій.

Невідомі особи вночі нанесли написи фарбою з балончика на конструкцію зупинки на вулиці Винниченка.

Працівники муніципальної варти через соцмережі просять допомогти з’ясувати імена та будь-яку іншу інформацію про людей, які зображені на відео. Попри це правопорушників шукатиме поліція, каже муніципалка. За нанесення написів на зупинку, передбачена адміністративна відповідальність – штраф від 340 до 1 360 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку посеред вулиці помер чоловік

Пошкоджена зупинка – одна з семи, встановлених у Луцьку за грантові гроші. Її відкрили менш як два місяці тому. Кошти на це виділило Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Вартість однієї більшої зупинки – 470 тисяч гривень, меншої – 415 тисяч, повідомила заступниця начальника управління міжнародного співробітництва та проєктної діяльності Анна Вінцюк.

Загальний кошторис – понад 6,5 мільйонів гривень та 170 тисяч гривень із бюджету міста. Зі слів Анни Вінцюк, всього в Луцьку передбачили дев'ять "розумних" зупинок та 22 розумних табло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посол Ізраїлю в Україні став заручником «радянської історіографії», – мер Тернополя про стадіон Шухевича

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити