image
 |  2 13 Листопада 2023 | 14:48

Протест триває: На "Ягодині" в електронній черзі на виїзд зареєстровано 3835 вантажівок

Як ми уже повідомляли раніше, митний пост "Ягодин" працює в режимі 24/7. Упродовж суботи - неділі 11-12 листопада 2023 року суттєвих змін в його роботі не відбулося: пункт пропуску лякає своєю порожнечею.

Про це пишуть на сторінці Волинська митниця.

За 6 робочих змін (3 доби до 9.00 13 листопада) Волинська митниця оформила 360 вантажів за деклараціями імпорту та 70 ваговозів, що прослідували на експорт. Частка виконання міжурядових домовленостей, закріплених у Меморандумі про запровадження Системи попереднього повідомлення про виникнення надзвичайних ситуацій на українсько – польському кордоні для МАПП "Ягодин - Дорогуськ", під час вихідних склала для в'їзду в Україну - 20%, для виїзду за межі держави - 4%. Тобто, порівняно з попереднім робочим тижнем 6-10 листопада трафік ще більше сповільнився.

На в'їзд в Україну з боку Дорогуська очікує орієнтовно 1300 ваговозів, в електронній черзі на виїзд зареєстровано 3835 вантажівок.

Акція протесту польських перевізників триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селищна рада на Волині затіяла ремонт на 3 млн гривень під час війни

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити