image
 |  5 13 Грудня 2020 | 14:13

Протести на підтримку Трампа у Вашингтоні завершилися пораненнями й арештами

Агресивні сутички, ножові поранення та понад два десятки арештів сталися під час демонстрацій в Вашингтоні на підтримку президентської кампанії Дональда Трампа, яка продовжує гучно заявляти про начебто «вкрадені вибори» глави Білого дому.

Протести мали місце в суботу, - передає власний кореспондент Укрінформу.

Акції відбулися під гаслами «Стоп крадіжці» та пройшли центром Вашингтона. При цьому, великі групи зібралися біля Верховного суду США, а також на BLM Plaza неподалік Білого дому.

Під час демонстрацій відбулися сутички між учасниками заходу, які поводилися агресивно, а також групами людей, які підтримували цілісність та прозорість виборів у США.

Зазначається, що 9 людей отримали поранення, з них 4 – ножові. Крім того, щонайменше 23 осіб поліція арештувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За нові вибори: силовики Білорусі підписалися під відкритим листом

Масштабна акція протесту пройшла у Вашингтоні через день після того, як Верховний суд відхилив позов штату Техас із метою скасування результатів президентських виборів у Джорджії, Мічигані, Пенсильванії й Вісконсині. 

14 грудня в США має розпочатися процес голосування вибірників, які формально визначать наступного президента Сполучених Штатів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити