image
 |  0 22 Грудня 2017 | 10:15

Проти володимир-волинських поліцейських, які побили тракториста, ведеться службове розслідування

Внутрішня безпека та інспекція по особовому складу поліції  ведуть службове розслідування проти двох володимир-волинських поліцейських, які побили тракториста.
Про це інформує власкор ВолиньUA.
Нагадаємо, двоє поліцейських у Володимир-Волинському районі затримали та побили тракториста, бо той їм не зупинився. Водій зняв побої та написав заяву у прокуратуру. Інцидент трапився 23 листопада 2017 року у селі Овадне.
Долею розслідування, під час сесії Володимир-Волинської райради, поцікавився депутат райради «свободівець» Павло Карпюк, адже, за його словами, стан побитого чоловіка був не найкращий і він звернувся до прокуратури аби та розслідувала його побиття.
Начальник Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області  Михайло Бобик підтвердив те, що два працівника поліції у вечірню пору, перебуваючи не на службовому транспорті і поза службою зупиняли тракториста.
«На даний час внутрішня безпека та інспекція по особовому складу проводять перевірку щодо законних дій даних працівників поліції. Тобто, перевірку проводимо не ми. Однозначно, після результатів перевірки буде прийнято рішення по даних працівниках поліції. Як їхні дії будуть кваліфіковані від того і буде залежати їхня доля. Думаю, перевірка буде проведена до кінця року», - прокоментував Михайло Бобик.

 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити