image
 |  2 17 Січня 2018 | 15:30

Протягом чергової доби волинські рятувальники ліквідували 6 пожеж (ФОТО)

16 січня о 11:55 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що с. Заячиці Локачинського району горить дерев’яний житловий будинок.
Про це 17 січня 2018 року повідомили в УДСНС України у Волинській області.
На місце події прибули працівники 15-ї державної пожежно-рятувальної частини, які приборкали вогонь о 12:15.
Ймовірна причина пожежі - несправність пічного опалення.
О 11:54 трапилась пожежа в місті Луцьку на вулиці Ранкова. Зайнялась цегляна господарська будівля. На місце події прибули працівники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька, які о 13:12 ліквідували загорання.
Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електропроводки
Також незначні загорання виникли у Маневицькому та Камінь-Каширському районі.

17 січня о 02:31 в місті Нововолинську зайнявся вогнем двоповерховий цегляний житловий будинок. Вже о 03:00 у складі двох відділень та за допомогою апаратів на стисненому повітрі його загасили працівники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинськ.
Ймовірна причина пожежі – порушення правил безпеки при експлуатації твердопаливного котла.
Того ж дня о 02:57 в селі Боратин Луцького району спалахнула дерев’яна будівля відділення поштового зв’язку. Приборкали вогонь 03:28 працівники 1-ї та 2-ї державної пожежно-рятувальних частин міста Луцька.
Причина пожежі – встановлюється.
Управління ДСНС України у Волинській області закликає громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті. В умовах осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду важливо подбати про справність пічного опалення, не перевантажувати електромережу, бути обережними з відкритим вогнем та пильнувати за дітьми, не дозволяючи їм гратися сірниками, запальничками.
У випадку пожежі викликайте підрозділи ДСНС за номером 101.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити