image
 |  5 27 Квітня 2021 | 10:24

Протягом доби луцькі патрульні виявили чотирьох людей, які могли розповсюджувати наркотики

Вночі 24 квітня на вулиці Глушець, патрульні помітили пішохода, який переходив проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Коли чоловік побачив поліцейських, то різко змінив напрямок свого руху та намагався уникнути зорового контакту з ними. Тож, відповідно до ст.34 Закону України «Про Національну поліцію», інспектори здійснили превентивний захід поверхневу перевірку. В результаті у 25-річного чоловіка виявили речовини рослинного походження, ззовні схожі на наркотичні.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Патpульна поліція Волинської області.

Наступний випадок трапився через декілька годин на вулиці Набережній, близько 4-ї години ранку. Тут патрульні роти ТОР помітили трьох осіб, які також намагалися уникнути з ними зустрічі. В одного із чоловіків, а саме у 20-річного місцевого жителя, під час поверхневої перевірки, виявили поліетиленовий пакет із білою порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

Згодом, в обідню пору, під час патрулювання на вулиці Зарічній, поліцейські під час поверхневої перевірки виявили у 19-річного хлопця паперовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

А ввечері, близько 19-ї години, на цій же вулиці, інспектори помітили чоловіка, який копав щось у землі. Коли він побачив поліцейських, припинив свої дії та почав іти в протилежному напрямку. Його зупинили. А під час поверхневої перевірки виявили у 31-річного чоловіка виявили два згортки із речовиною невідомого походження, ззовні схожою на наркотичну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі поліцейські заламали наркозбувача (ФОТО)

В усіх випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу та забезпечували охорону місця події.

За вказаними фактами слідчими Луцького районного управління поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити