image
 |  5 11 Травня 2021 | 21:00

Протягом тижня волинські рятувальники ліквідували 14 пожеж

За минулий тиждень (з 05.05. по 10.05) підрозділи пожежно-рятувальної служби області здійснювали виїзди для проведення заходів із запобігання надзвичайним ситуаціям, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів, з них 7 - на проведення аварійно-рятувальних робіт та 14 - на гасіння пожеж (2 пожежі трав’яного настилу на площі 1,52 га).

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Волинській області.

Так, 5 травня о 22:20 у с. Граддя Маневицької СГ Камінь-Каширського району виникло загорання очерету та сухої трави на площі 0,02 га. Його ліквідували працівники 13-ї ДПРЧ ГУДСНС України. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. А 10 травня о 16:03 у с. Залюття Дубечненської ОТГ Ковельського району виникло загорання сухої трави та самосіву на площі 1,5 га, яке ліквідували працівники 16-ї ДПРЧ УДСНС України у Волинській області та місцевої пожежної охорони села Дубечне. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найближчими днями у Луцьку розберуться з переповненими урнами поблизу зупинок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити