image
 |  5 12 Лютого 2021 | 12:42

Проведуть аудит Луцького центру первинної допомоги, керівники якого отримують космічні зарплати (ВІДЕО)

Луцька райрада не підтримала звіту гендиректорки Луцького районного центру первинної медико-санітарної допомоги Оксани Чертюк та вирішила провести аудит даного закладу.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

"Я знаю багатьох унікальних медиків з Волині. Це професори, відомі не лише в Україні. Учасники міжнародних конференцій. Але чим унікальна Оксана Чертюк, гендиректорка Луцького районного центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Чертюк? Не розумію. Тут сидять головні лікарі інших центрів первинної допомоги. у них зарплата у 24 - 26 тисяч гривень. Я за достойні зарплати медиків. Але без відриву від реальності", - заявив у виступі перший заступник голови Луцької райради представник ВО "Свобода" Сергій Сівак.

У підсумку депутати не підтримали звіту генерального директора Луцького центру первинної допомоги і вирішили провести аудит цього закладу, а потім приймати рішення по керівництву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гендиректорка Луцького центру первинної медицини у листопаді отримала зарплату 189 тис гривень (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити