image
 |  4 31 Жовтня 2018 | 08:48

Пустовіт привітав опонентів з Хелоуіном та розповів про рішення Верховного Суду

Секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт заявив, що Верховний Суд скасував попередні рішення судів першої інстанції та касаційної інстанції щодо поновлення на посаді Юлії Вусенко.
Про це він сказав на початку сесії.
«За останні півтора року в міській раді відбувалися події, які по-різному трактувалися. Було багато звинувачень в порушенні закону. багато політичної боротьби. 24 жовтня Верховний Суд України скасував рішення суду першої інстанції і апеляційного суду. Верховний Суд вказав, що розгляд справи має бути на основі рівності і диспозитивності. Оцінка Верховного Суду поставила крапку у цій справі. Луцька влада законна», - наголосив Григорій Пустовіт.

«Я пам'ятаю як деякі депутати бігали в прокуратуру і вимагали притягнути мене до відповідальності. Але в прокуратурі розібралися. Життя триває. Верховний Суд також скасував процедуру відкликання депутатів. Хто сьогодні вибачиться перед депутатами, яких звинуватили в злочині, який вони не скоювали», - додав він.
Також Григорій Пустовіт привітав з Хелоуіном депутата Аллу Надточій від «Самопомочі»: «Сьогодні у вас свято, Алла Надточій».
Між тим, депутат Юлія Вусенко заявила, що вона знову буде досліджувати справу повторно через суди. «Я не спинюся. Справедливість має бути», - зазначила депутат.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі-Волинському відключили опалення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити