image
 |  13 10 Вересня 2019 | 16:24

Пустовіт розкритикував роботу начальника управління транспорту Луцька

Виконувач обов’язків міського голови Луцька Григорій Пустовіт жорстко розкритикував роботу начальника управління транспорту і зв’язку Луцької міськради Володимира Степанова.

Про це йшла мова під час оперативної наради у Луцькій міськраді.

«Чому не ви повідомили, що маршрут №23 припинив свій рух? Ви скільки вже на посаді - вже рік. Треба у таких речах орієнтуватися. Конкурс на нове перевезення мав би бути оголошений ще раніше. Погано. Дуже багато нарікань на транспортне забезпечення міста надходить від лучан, - звернувся Пустовіт до начальника управління транспорту і зв’язку. - На цю посаду ви прийшли як досвідчена людина. Ми чекаємо результату. Ведіть переговори з перевізниками. Якщо хтось з них зловживає добрим ставленням, робіть висновки. В нас маса скарг, що не вистачає маршруток. Що не працює МАК. Я не вірю, коли говорять, що маршрути нерентабельні. Мають бути санкції до перевізників, які не виконують умов. Так довго не може тривати. Ми тільки чуємо, що все нерентабельно, збитково. Підняли ціну - і де покращення якості? Тому займіться цим питанням серйозніше».

Натомість Володимир Степанов запевнив, що управління інформувало про припинення дії договору щодо роботи маршруту №23. Критику він вислухав мовчки.

Читайте також: Неподалік Луцька не розминулися вантажівка та легковик: постраждала жінка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити