image
 |  2 22 Травня 2019 | 12:07

Пустовіт вирішив терміново збільшити вартість проїзду в Луцьку

У Луцькій міській раді налаштовані розглянути питання про підвищення вартості проїзду в міських маршрутках до 6 гривень.

Відповідне розпорядження оприлюднено сьогодні на сайті Луцького муніципалітету за підписом секретаря ради бютівця Григорія Пустовіта.

Завтра, 23 травня, на 9:30 годину, Пустовіт терміново скликає виконком аби розглянути питання щодо вартості проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху.

Про те, що у міській раді кардинально налаштовані на підвищення вартості проїзду в громадському транспорті до 6 гривень стає очевидним. Цього не приховує начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов. На його думку, підвищення вартості проїзду у маршрутках Луцька з 5 до 6 гривень є цілком обгрунтоване.  

Читайте також: У Луцьку пояснили, чому люди чекають маршрутки по півгодини

Міська влада, яку очолює Григорій Пустовіт вирішили не чекати до чергового засідання виконкому, а розглянути важливе для лучан питання вартості проїзду у міських маршрутках вже завтра у четвер, 23 травня.

Натомість у Луцьку склалася неприємна традиція щороку підвищувати тариф на проїзд у маршрутках, а якість послуг не підвищується. Контроль за рухом транспорту відсутній. Графік руху ніхто не дотримується. Однак, перевізники вимагають новий тариф, але забувають про свої обов’язки. А влада не сильно й на полягає на їх дотриманні.

Читайте також: «Виходь і йди пішком», – водій луцької маршрутки вигнав дитину

Нагадаємо, що Антимонопольний комітеті «омив руки», мовляв, що вони не можуть впливати на вартість проїзду у місті Луцьку, але здійснюють нагляд за дотриманням процедури. Хоча минулого року працівники антимонопольного комітету рахували економічну доцільність формування вартості тарифу в міських маршрутках.

Отож, яке приймуть рішення в стінах Луцькради члени виконкому – дізнаємось завтра, 23 травня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити