image
 |  0 23 Липня 2019 | 13:44

Пустовіт знову обіцяє зупинити сморід у Луцьку за будь-яку ціну

Виконувач обов’язки луцького міського голови Григорій Пустовіт знову пообіцяв зупинити сморід у Луцьку за будь-яку ціну. Про це він заявив під час оперативної наради.

Григорій Пустовіт звинуватив у смороді Гнідавський цукровий завод та підприємство БІОПЕК, який виробляє біоетанол.

«Поблизу заводу ми виявили три поля фільтрації. а в той же час трохи далі за півтора кілометра є ті самі поля фільтрації, які дають сморід. Але представники заводу приховують цю інформацію. Натомість думають, на кого спрямувати стрілки. Очисне обладнання Гнідавський цукровий завод закуповувати не хоче. Каже, кредити треба віддати. А що лучани мають ще кілька років терпіти цей сморід? Екологи змовилися і не працюють. Політичне завдання стояло: знищити Луцьк. Я поцікавився, скільки коштує біоетанол. Тонна - 19 тисяч гривень. За день підприємство заробляє до 950 тисяч гривень. Є виробництво біоетанолу, від якого немає неприємних запахів. Але там поважають людей. А в нас - ні. Одне підприємство, яке знаходиться за межами Луцька, тероризує місто вже четвертий рік», - роздратовано заявив він.

Також Пустовіт запевнив, що зупинить сморід за будь-яку ціну. Раніше такі заявив завершувалися фіаско.

«Ми чекаємо чіткі конкретні терміни, коли встановлять очисне обладнання. Ми зупинимо цей сморід будь-якою ціною. Виробництво етанолу має бути зупинене, поки не встановлять очисне обладнання».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити