image
 |  0 7 Листопада 2019 | 17:02

«П’ють з калюжі»: окупований Крим спіткало нове екологічне лихо

В окупованому Криму мешканців спіткало нове екологічне лихо. З артезіанських свердловин на території півострова тече брудна вода.

Як показали в ефірі пропагандистські канали “Росія 1” і “Вести Крим”, з брудної іржавої труби прямо на землю витікає вода. Вона накопичується в величезній калюжі, звідки місцеві жителі її п’ють і черпають відрами, передає newsru.com.

Видання передає, що такі “страшні” кадри в ефірі показали не як “перемогу в боротьбі з Україною”, а як ганебний програш через пропагандистський поспіх і пафосну подачу даної рядової події. Адже по всьому півострову вже близько 3 тисяч таких свердловин .

В Росії планували повністю забезпечити водою окупований Крим, який знаходиться у водній блокаді вже 5 років після того, як Україна припинила поставки на півострів води з Дніпра по Північно-Кримському каналу, тільки до 2025 року.

Читайте також: «Укрзалізниця» оскандалилась через російську: пасажири обурені (ФОТО)

Але “влада” півострова заявила, що в деяких районах півострова питання з нестачею води закрите. З 7 листопада в Первомайському та Чорноморському районах відкриті артезіанські свердловини, які дадуть людям достатньо чистої прісної води для їх потреб.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити