image
 |  7 2 Лютого 2023 | 19:46

путін наказав захопити Донецьку та Луганську області до березня

Російський президент володимир путін віддав наказ до березня захопити території Донецької та Луганської областей.

Про це у коментарі Kyiv Post повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк, передає УНН.

Він заявив, що є ознаки того, що росія готується до нової спроби масованого наступу та захоплення сходу країни.

“Ми спостерігаємо, що російсько-окупаційні війська передислоковують на схід додаткові штурмові групи, підрозділи, озброєння та військову техніку. За даними воєнної розвідки України, путін віддав наказ до березня захопити території Донецької та Луганської областей”, – зазначив Черняк.

Окрім цього, він додав, що росія використовує територію білорусі для підготовки мобілізованих солдатів та не має достатніх сил і засобів, щоб розпочати найближчими тижнями масований наступ на Україну з цього напрямку.

“Станом на сьогодні сформованих ударних груп немає. Немає загрози залучення білорусі до повномасштабного вторгнення на боці росії проти України, але це також, безумовно, ризики, які ми повинні враховувати”, – додав представник ГУР МОУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДБР затримало підприємців, які продавали військовим яйця по 17 гривень (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити