image
 |  9 28 Лютого 2022 | 16:36

Путін п'ятий день ховається у бункері: боїться власного оточення

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко заявив, що російський президент Володимир Путін сховався в бункері на Уралі, бо боїться реакції власного оточення та еліт.

Про це він повідомив у коментарі телеканалу «Рада», повідомляє «Главком».

«П’ятий день підряд Путін перебуває у своєму бункері на Уралі. Цю інформацію підтверджують російські журналісти та певна інформація, що надходить з відповідних відомств. Він ховається, бо боїться реакції власного оточення та еліт. До речі, останні два роки Путін також перебував у бункері, боячись заразитися коронавірусом», – сказав Денисенко.

Також радник міністра внутрішніх справ наголосив, що Путін віддав наказ російським військовим стріляти по житлових будинках українців, «щоб показати хоч якусь перемогу».

«Впевнений, ми вистоємо і Харків, і Маріуполь, і Миколаїв. Але маємо розуміти, з якою озвірілою істотою маємо справу», – пояснив Денисенко.

Нагадаємо, що Путін оголосив уранці, 24 лютого, Україні війну.

Зазначимо, що Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє, що російські окупанти наразі деморалізовані та зазнали великих втрат. Вони знизили темпи наступу, але все ще продовжують спроби розвинути успіх на окремих напрямках в наступальній операції проти України. Захисники України продовжують утримувати стійку оборону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завершилися переговори України і росії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити