image
 |  9 1 Червня 2022 | 15:16

путін разом зі своїми хворими посіпаками хочуть перекинути свою криваву шизофренію і на нашу державу, - боєць "Легіону Свободи"

Боєць Легіону Свободи, командир січовиків Максим Волинський, який зараз знаходиться у "гарячих точках" нашої країни показав на світлинах руйнацію міст та заявив, що готовий йти тільки до перемоги.

Про це військовий написав на сторінці у facebook.

"Денацифікація парків, скверів, балконів,квартир та бруківки на тротуарі. Демілітаризація лавочок, металевих парканів, стел, шкіл.

Сусідньому х@йлу не звикати воювати з цивільним населенням, натренувавшись у вбивствах та підривах багатоповерхівок у власному "государстві", разом з своїми хворими посіпаками хочуть перекинути свою криваву шизофренію і на нашу Державу. Вони методично знищують міста на Сході нашої Країни. Знищуючи інфраструктуру (подачу газа, води, електроенергії, зв'язку, харчів), вони прирікають будь-яке місто на повернення у 18 ст та гуманітарну катастрофу. Заганяючи цивільне населення у страх, вони сподіваються на соціальний вибух проти Держави та прийняття миру на їхніх умовах.

Метод простий і ефективний, але 30 років Незалежності та 8 років війни виховали зовсім іншу націю, яка готова до боротьби і незважаючи на дійсно складні труднощі доведе цю війну до нашої Перемоги", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити