image
 |  0 31 Серпня 2022 | 14:06

путін забрав із Севастополя більшу частину штабу Чорноморського флоту

Російська Федерація перевела більшу частину штабу Чорноморського флоту з тимчасово окупованого Севастополя у захопленому росіянами Криму в місто Новоросійськ.

Перед цим у Чорноморського флоту Росії змінився командувач. Ним став віцеадмірал Віктор Соколов, заявив 30 серпня військовий експерт Олег Жданов.

"Російський диктатор Володимир Путін зняв командувача Чорноморським флотом. Йому у провину поставили втрату флагмана і обезголовлення флоту. Вони намагалися зберегти в таємниці нове призначення. Буквально на третій день після його призначення у дах штабу Чорноморського флоту в місті Севастополі влучає китайський безпілотник. Причому летить спокійно над бухтою, по ньому ведуть вогонь зі стрілецького озброєння. ППО його не бачить. Він спокійно врізається в дах і вибухає", – сказав він.

Саме після цього частину штабу російського флоту в Чорному морі перевели до Новоросійська, додав експерт. На думку Жданова, після такого потрібно знімати вже нового командувача.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити