image
 |  2 15 Вересня 2018 | 08:59

Путінський спецназ в рясах сидить в Україні довше, ніж Гіркін на донбасі - Сиротюк

Для президента Росії Володимира Путіна не важливо втратити село в сірій зоні, для нього важливо не втрати маленьку церкву на Волині. 
Про це в ток-шоу "Эхо Украины" на "Прямому" розповів член політради ВО "Свобода", народний депутат VII скликання Юрій Сиротюк.
"Справді не треба боятись загострення на фронті, бо там триває перманентна, окопна війна на виснаження. Війна такої інтенсивності, яка потрібна Путіну. Треба боятися загострення в тилу. Для Путіна не важливо втрати село в сірій зоні. Для нього, як виявляється важливіше втратити маленьку церкву на Волині. Де його спецназ в рясах в селі "Птича" Дубенського району під Почаївською Лаврою. Де його спецназ в рясах сидить довше ніж Гіркін сидів в Слов'янську. Реванш можливий. Йде політичний реванш, ми бачимо як з політичного нафталіну, з труни 2004 року витягнули Медведчука. Ми бачимо, як ми закрили російські канали, але в Україну зайшли російські канали з середини. Ми бачимо вплив російської агентури. І тому 2018-2019 роки будуть дуже відповідальними", - повідомив Сиротюк.


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити