image
 |  0 26 Листопада 2018 | 17:06

Пряма трансляція ВР: введення військового стану в Україні (ВІДЕО)

Президент Петро Порошенко своїм указом ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 листопада 2018 року “Про надзвичайні заходи щодо забезпечення державного суверенітету і незалежності України та запровадження воєнного стану в Україні”. 26-го листопада о 16:00 розпочалося засідання Верховної Ради, на якому депутати повинні затвердити рішення про оголошення в Україні воєнного стану.

Офіційний сайт глави держави інформує про прийняття указу.

На сайті парламенту зареєстровано внесений главою держави проект закону про затвердження указу президента України “Про введення воєнного стану в Україні”.

Згідно тексту пояснювальної записки, законопроектом передбачається затвердити указ президента України від 26 листопада 2018 року “Про введення воєнного стану в Україні“, яким в Україні із 14 години 00 хвилин 26 листопада 2018 року строком на 60 діб до 14 години 00 хвилин 25 січня 2019 року вводиться воєнний стан, вирішуються питання, пов’язані із введенням названого особливого правового режиму.

Засідання парламенту наживо:

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити