image
 |  5 29 Липня 2022 | 15:22

П'яна лучанка вночі гуляла з дворічною дитиною у мокрому одязі

У Луцьку патрульні виявили 2-річного малюка, який вночі «прогулювався» із п’яною мамою. В дитини були подряпини на шиї та синці, від переохолодження дитина тремтіла.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Поліцейські Вікторія Панасюк та Сергій Воробей, патрулюючи близько 5 ранку 28 липня на вулиці Ківерцівська, помітили хлопчика, який їхав велосипедом по тротуару.

Патрульні під'їхали до дитини та з’ясували, що він не сам, а попереду йде мама. Жінка була у брудному одязі, боса та у стані алкогольного сп’яніння. Дитина була у мокрому одязі, без взуття, малюк весь тремтів та мав переохолодження, подряпини на шиї та синці на тілі.

Патрульні посадили хлопчика до службового автомобіля, щоб відігріти і викликали швидку медичну допомогу.

Громадянка повідомила, що вийшла гуляти ще о сьомій вечора, що її син впав у яму з водою, де й змок. Остання була дезорієнтована у часі, стверджувала, що ще не ранок і вони гуляють тільки дві години.

Медики госпіталізували дитину з матір'ю до лікарні. Охоронці порядку повідомили про випадок до служби у справах дітей та ювенальну поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку пенсіонерка поцупила у жінки телефон

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити