image
 |  2 27 Червня 2020 | 23:09

П’яна поліцейська-водій, виїжджаючи з розважального закладу в Рівному, збила двох жінок

У Рівному п’яна поліцейська-водій, виїжджаючи з розважального закладу, травмувала двох жінок.

Як повідомила кореспонденту УНІАН речниця відділу комунікації Головного управління Національної поліції Рівненської області Марія Юстицька, ДТП сталася на вулиці 16 липня в центрі міста близько 23-ї години 26 червня.

Наразі встановлено, що 31-річна старший слідчий слідчого управління поліції області, виїжджаючи автомобілем Nissan заднім ходом, наїхала на двох жінок, які йшли вулицею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За закриття справи Бахматюка Генпрокурору заплатили мільйон доларів, – Шабунін

"У 33-річної рівнянки медики діагностували забої колін, у 28-річної жительки Рівного - забій спини. 31-річна поліцейська за зовнішніми ознаками перебувала за кермом у стані алкогольного сп’яніння, однак від проходження освідування відмовилася.

На неї поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Усі матеріали будуть передані до Державного бюро розслідувань", - зазначає прес-служба поліції.

За словами Марії Юстицької, працівники інспекції з особового складу за цим фактом проводять службове розслідування. За результатами перевірки працівницю поліції буде звільнено з органів Національної поліції.

Також її безпосереднього керівника звільнено з посади. Причина звільнення, як каже Марія Юстицька, полягає в тому, що він не зміг контролювати поведінку підлеглої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В інтернет злили імена соратників Зеленського, які допомагають російському банку займатися рейдерством

Як вдалося з’ясувати із власних джерел, ДТП сталася під час виїзду поліцейської-порушниці на автомобілі з території розважального закладу. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити