image
 |  2 11 Травня 2020 | 11:59

П'яна жінка пропонувала більше 2 тисяч поліцейським

У Нововолинську на жінку правоохоронці склали адміністративний протокол за керування автомобілем у стані сп’яніння, а за надання хабара відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Учора по вулиці Святого Володимира у Нововолинську співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Fiat Ducato», під керуванням 23-річної місцевої жительки. Жінка керувала автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

За уникнення адміністративної відповідальності правопорушниця надала співробітникам поліції неправомірну вигоду у сумі 2 тис. 400 грн.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Факт надання неправомірної вигоди правоохоронцям зафіксували, гроші вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пластик та гори сміття: як виглядає ліс у селі на Волині? (ФОТО)

На водійку поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом або у стані алкогольного сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За надання неправомірної вигоди службовій особі відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 8 тис. 500 грн до 12 тис. 750 грн або обмеження чи позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити