image
 |  175 14 Січня 2024 | 21:14

П'яний водій, який у Луцьку збив дитину відбувся штрафом

Водій, який у нетверезому стані збив на переході в Луцьку підлітка, відбувся штрафом. Дорожньо-транспортна пригода сталася в обідню пору 30 грудня 2022 року.

Про це пише ІА Волинські новини.

Як вказано у вироку Луцького міськрайонного суду, п’яний Дмитро М. за кермом Audi A6 рухався проспектом Соборності у напрямку Відродження. Під’їжджаючи до пішохідного переходу, він не звернув увагу, що автівки, які їхали попереду паралельними смугами, зупинилися. Не зменшуючи швидкість, вилетів на пішохідний перехід, де збив неповнолітнього хлопця.

Внаслідок аварії у неповнолітнього діагностували закритий перелом ноги, що, відповідно до висновку експерта, належить до травм середньої тяжкості.

Дмитро М. свою вину визнав повністю, щиро розкаявся та повністю відшкодував збитки. Також вони із постраждалим досягли угоди про примирення та підписали її.

Про водія відомо, що він – уродженець Хмельницького, одружений, працює менеджером у ВК «ГУД ФУД».

Суд, врахувавши всі обставини справи, визнав чоловіка винним та оштрафував його на 51 тисячу гривень. Також на три роки позбавив права керувати транспортними засобами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерть настала внаслідок лікарської недбалості: волинянин судиться з медиками

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити