image
 |  2 27 Березня 2018 | 05:31

Менше двох літрів водки не випивала в день! – Москаль про Савченко

Очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль не добирав слів щодо ситуації з Надією Савченко.
Чиновник заявив в інтерв'ю «Українській правді», що журналісти переплутали стюардесу з льотчицею, - пише "Вголос".
«Люди добрі, вона фактично дезертирувала, менше двох літрів водки не випивала в день! З її вини загинули 15 людей. П'яна впала з бронетранспортера, її забрали бойовики російські... До вас, журналістів, питання: як ви переплутали стюардесу з льотчицею?», – сказав Москаль.

Губернатор Москаль впевнений, що Савченко прийшла вже повністю або завербована або зазомбована, а Росія випустила її спеціально, як диверсанта.
«Чому її так довго не відпускали? Поки не довели її до кондиції, коли вона вже зазомбована, не виключено, що завербована. Я не можу це доказати, ніхто не може. Але всі її дії доказують, що людина прийшла внести деструктив в і так деструктивно працюючий парламент», - каже Москаль.

При цьому Москаль не виключає, що Савченко «могла наробити дурниць».
«Вона сама на камери сказала, що не бачить іншого шляху, крім військового перевороту. Те, що людина хвора на голову, - це питання не до мене. Я про це говорив ще до виборів», – підсумував він.

Повний текст інтерв'ю - читати тут.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити