image
 |  5 12 Березня 2018 | 19:01

«Радіо НВ» розпочало мовлення в Луцьку та ще у 39 містах України

12 березня, о 7 ранку розпочала мовлення перша українська загальнонаціональна радіостанція розмовного формату «Радіо НВ».
Про це 12 беpезня 2018 року повідомляє сайт «НВ.ua».
[embed]https://youtu.be/0y1jgxzfBHw[/embed]
Радіостанція здійснює мовлення у 40 містах України, покриваючи всі обласні центри країни та найбільші районні. Запуск радіостанції став новим етапом розвитку медіадому, який вже видає щотижневий журнал «Новое Время» і новинний сайт «NV.ua».
Радіо НВ щодня транслює розмовні та авторські програми з 7 до 22, перебиваючи їх випусками новин кожні 20 хвилин. У всіх містах Радіо НВ веде мовлення на тих частотах, де раніше мовило радіо Ера ФМ.
Для Радіо НВ ми придбали нове обладнання, а до роботи над станцією залучили найкращих журналістів і редакторів, - сказав керівник проекту Новое Время Віталій Сич. - Іншими словами, ми зробили все для створення продукту, який, сподіваюся, стане явищем на українському ринку.

Радіостанція об'єднала десятки відомих і професійних журналістів і ведучих, серед яких - Сашко Положинський, Тетяна Даниленко, Дмитро Тузов, Сергій Рахманін, Іван Яковина. Хоч основний фокус станції - новинний порядок денний, радіо НВ запропонує слухачам цілу низку неполітичних авторських програм про кіно, історію, їжу, психологію, музику, футбол та інше. Вести їх будуть журналісти та експерти, які давно спеціалізуються у своїй галузі - Павло Шеремета, Олексій Тарасов, Даша Малахова, Павло Шилько та інші.
Є один момент, який ми постараємося реалізувати, - зазначив головний редактор Радіо НВ Валерій Калниш. - Набридло слухати тих, хто розбирається в усьому – буде це політика, будівництво авіадвигунів чи ремонт годинників. Ми спробуємо зробити так, щоб, слухаючи наш ефір, ви отримували інформацію не тільки від тих, хто «так думає», а й від тих, хто «знає».

Радіо НВ стане органічним доповненням до вже наявних напрямків медіадому - журналу, сайту та івентів. Радіо забезпечить загальнонаціональне покриття бренду НВ, тоді як журнальні автори стануть регулярними гостями в студії.
Радіо буде максимально інтегрованим у сайт NV.ua з прямою відео- та аудіотрансляцією, можливістю інтерактиву для слухачів і подкастами. Крім сайту NV.ua, в інтернеті Радіо НВ буде доступне і через свої канали у Facebook і YouTube, а також у спеціалізованих радійних додатках.
Журналістські принципи і стандарти НВ залишаться незмінними і на радіо. Інвестором проекту, так само як і всього медіа-холдингу, стала інвестиційна компанія Dragon Capital.
Ми вважаємо, що розвиток незалежних медіа - це важливий етап становлення демократичних інститутів в Україні і руху країни в бік прозорої та конкурентної економіки, - зауважив Томаш Фіала, генеральний директор інвестиційної компанії Dragon Capital.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити