image
 |  2 16 Листопада 2022 | 20:12

"Рамштайн-7": Україні нададуть сучасні танки

Сполучені Штати, Нідерланди та Чехія працюють разом над тим, щоб передати Україні нові сучасні танки.

Про це на засіданні Консультативної гру"пи з безпеки України на авіабазі Рамштайн заявив міністр оборони США Ллойд Остін, передає УНН.

"Ми розуміємо, що сім країн або уже передали обіцяне обладнання, або пообіцяли виділити, і зараз воно у процесі доставки. В той час США, Нідерланди та Чехія працюють разом для того, щоб передати українцям сучасні танки. Також наступний пакет оборонної допомоги обговорюється у США", – сказав мініс

Голова Міноборони США зазначив, що світ бачить успіхи української армії та повинен підтримувати Україну надалі.

Зокрема, наразі планується запровадження індустріальної програми від імені України, зі залученням напрацювань контактної групи. Також передбачається збільшення підтримки України та навчання українських військових, а також надання додаткового оборонне обладнання.

“ЗСУ за допомогою нашої підтримки зараз мають можливість захищати свою територію. Ми бачимо, яких успіхів вони досягають, тому маємо допомогти й підтримати такий кураж", - заявив очільник Пентагону.

Сьогодні у віртуальному форматі проходить сьома зустріч міністрів оборони Контактної групи з питань оборони України під назвою"Рамштайн".

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що Україна підтримує ретельне розслідування падіння ракет на території Польщі та хотіла б бачити його результати на сьомій зустрічі міністрів оборони Контактної групи з питань оборони України (Рамштайн).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити