image
 |  0 6 Березня 2020 | 16:51

Рани не обробили, а просто відправили додому: у Ківерцях вихователька побила дитину, - соцмережі

У Ківерцях в місцевому дитячому садочку вихователька побила дитину.

Про це у соцмережі facebook написала мама потерпілої дитини Galyna Dolynchuk.

Текст допису подаємо без змін...

"Я більше тижня думала, написати чи ні але сталось дуже прикра ситуація ,про яку неможливо мовчати.Інцидент стався в дитячому закладі «Капітошка» що знаходиться в м. Ківерці Волинської області де працює вихователем Случик Юлія Анатоліївна

Щодня з понеділка по п'ятницю моїх двоє дітей перебували цьому закладі. Кошти за групу продовженого дня я платила немалі, і ще додатково за харчування.

Часто вихованням і доглядом дітей у «Кіпітошці» займалась мама вищевказаної особи, яка жодного відношення і навіть відповідної освіти не має (вона просто допомагала дочці).

І от в цей день , а саме мій син прийшов додому із подертим лицем і шиєю .

На запитання: «Що сталося?», він відповів, що це «вихователька»

Хотіла раніше відправити його додому і вхопила з усієї сили за комірець сорочки, він не хотів іти бо було ще рано ( у нас група проплачується до 17:00), виривався і хотів гратися з дітьми в іншій кімнаті .І вона ось так «ненароком» поцарапала нігтями мою дитину .Як виявилось, за те що він пожалівся мені за цей вчинок, вихователька Юлія Анатоліївна та її мама , пригрозили дитині, щоб з березня ноги тут більше не було !

А сама мама-«помічниця вихователя»-сказала мені на другий день, що вона просто не помітила !!!, що його ось так поцарапала .

Вони не надали йому жодної медичної допомоги , нічим рани не обробили , а просто відправили додому .

Мені не подзвонили не вибачилися,а коли я прийшла на наступний день ,просто і нагло поскандалили, сказавши , що якщо ТОБІ щось не подобається , то можеш взагалі їх не приводити сюди з понеділка. (Тобто з 02.03) 

Вихователька Случик С.А., як виявилося, взагалі немає жодних відповідних документів по вихованню дітей ( договір з батьками , план роботи , санітарна книжка і т.д.)

Я вже мовчу про її маму - зовсім посторонню особу в даному закладі.

Із понеділка мене ця вихователька видалила з групи у вайбері , написавши , що дітей моїх вона брати вже не буде на продовжений день, мотивуючи це тим , що група переповнена .

Шановні батьки ! Подивіться на ці фотографії і скажіть будь ласка , чи можуть такі «вихователі» перебувати із дітьми . Чи можна їм довіряти найдорожче « що є у нас»?

Сьогодні мій син, а завтра можливо це буде ваша дитина !

Прошу вашої поради?" - йдеться у дописі.

Читайте також: «АвтоПаркХаос» продовжується: у центрі Луцька автомобільний колапс (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити