image
 |  5 3 Травня 2022 | 19:21

Рашисти обстріляли коксохімічний завод в Авдіївці: є загиблі та поранені

Унаслідок обстрілу російськими окупантами Авдіївського коксохімічного заводу загинуло щонайменше 10 людей, ще 15 зазнали поранень.

Про це повідомляє очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, - повідомляє Громадське

Ці дані є оперативними, тобто інформація ще буде уточнюватися і кількість жертв, ймовірно, може бути більшою.

За словами Кириленка, росіяни точно знали, куди цілили. «Робочі саме завершили зміну й на зупинці чекали на автобус, який мав їх розвозити із заводу додому. Черговий цинічний злочин росіян на нашій землі. За все доведеться відповісти», — зазначив він.

Що передувало?

За словами Кириленка, російська авіація від ранку 3 травня бомбить Авдіївку: зокрема, під ударом опинився житловий масив у центральній частині міста. Вночі 2 травня на цьому ж напрямку окупанти застосували «Гради». Станом на 13 годину було відомо про щонайменше трьох загиблих і двох поранених, а також 8 будинків, пошкоджених унаслідок обстрілів та бомбардувань.

Окрім того, внаслідок ранкового обстрілу Вугледара загинули троє людей, що йшли по питну воду. Ще троє цивільних загинули внаслідок обстрілу Лимана.

Під вогнем російських військ опинилася і Очеретинська громада, інформація щодо жертв та руйнувань уточнюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вбили в Україні більше як 3 тисячі цивільних, серед них - діти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити