image
 |  2 11 Травня 2018 | 18:01

Ратнівчанину оголосили про підозру за скоєння низки злочинів

Слідчі Ратнівського відділу поліції оголосили про підозру 32-річному мешканцю селища Ратне в скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 129, ч.2 ст. 186 і ч.3 ст. 296 Кримінального кодексу України.
Про це 11 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Йдеться про погрозу вбивством, грабіж та хуліганство.  Зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки та хуліганства. У кінці січня звільнився із місць позбавлення волі. На даний час він затриманий,  йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
У ході досудового розслідування встановлено, що підозрюваний 27 квітня близько 23 години в торговому залі однієї із автозаправок у селищі Ратне під час конфлікту спрямував  на оператора АЗС та відвідувача  пневматичний пістолет та пригрозив застрелити. Слідчі за цим фактом оголосили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України.
Окрім того, чоловік у кінці березня в торговому залі АЗС відкрито викрав алкогольні напої, воду, чіпси, йогурт, усього пограбував заклад на понад 500 грн. За фактами грабежів йому оголосили про підозру за ч.2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.
Також було встановлено, що зловмисник 28 березня близько 23 години вчинив хуліганські дії відносно 31-річного мешканця райцентру. Зокрема, грубо, порушуючи громадський порядок, виражаючи явну неповагу до суспільства та ігноруючи елементарні правила поведінки, що супроводжувалось особливою зухвалістю, безпричинно дерев’яною палицею побив потерпілого.
Досудове розслідування триває. Поліція встановлює причетність зловмисника до скоєння інших злочинів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити