image
 |  0 27 Серпня 2020 | 16:06

Реалізувати потенціал Ковеля можна лише у тісній співпраці з навколишніми громадами, - Юрій Поліщук

Майбутнє Ковеля як потужного транспортно-логістичного центру Волині та всієї Західної України - у продуктивній тісній співпраці з навколишніми об'єднаними територіальними громадами. Це дозволить вирішити стратегічні питання розвитку і реалізувати потенціал Ковеля.

Про це заявив перший заступник голови Волинської облради свободівець Юрій Поліщук.

Депутат окреслив поточну ситуацію в місті та власне бачення розвитку.

"Сьогодні Ковель переповнений транспортом, оскільки місто немає повноцінної окружної дороги. Вузькі вулиці і великі транспортні потоки створюють багато незручностей для мешканців. Хоча Ковель знаходиться на перетині залізничних шляхів і автомагістралей, місто не повною мірою відчуває переваги такого розташування. А ось незручності - щодня. В майбутньому стан справ лише погіршуватиметься.

Ще у 2014 році, коли я очолював Ковельську РДА, ми розробили і подали на затвердження стратегію розвитку району. У ній передбачалося будівництво окружної дороги навколо Ковеля, яка розвантажить транспортні потоки та значно поліпшить інфраструктуру. Час підтвердив правильність нашого бачення. Але для того, щоб реалізувати цю ідею сьогодні, потрібна спільна робота Ковеля і навколишніх громад. Тісна і взаємовигідна співпраця міста та сіл має бути пріоритетом", - наголосив Юрій Поліщук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поки інші вулиці потерпають від ям і калюж, Кіндер асфальтує дороги, де є елітні будинки (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити