image
 |  5 22 Листопада 2018 | 22:31

Ректор луцького вишу не сплачує «комуналку»

Судова тяганина між ректором східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігорем Коцаном та його колишньою дружиною Наталією Коцан досі триває.

Судова тяганина між Ігорем Коцаном та Наталією Коцан триває вже не один рік. Ще у вересні 2016 року Ігор Коцан у Шацькому районному суді довів, що, попри розлучення, він продовжував жити та вести спільний побут із першою дружиною, оплачував навчання сина, комунальні послуги та організував ремонт у квартирі.

В результаті, ректор відсудив у дружини половину земельної частки в селі Мельники та в селі Липини. Разом із тим, суд віддав йому половину дачі та приватного будинку, розташованих за цими адресами.

Варто зазначити, що справу вела уже колишня суддя Шацького районного суду Наталія Сушик. Декілька місяців тому Вища рада правосуддя відсторонила її від роботи через підозру в отриманні хабаря.

Зараз же Наталія Коцан звернулася до Луцького міськрайонного суду, оскільки, з її слів, чоловік не сплачує комунальних платежів із січня цього року, хоча й проживає разом із сім'єю.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити