image
 |  7 23 Жовтня 2021 | 18:27

Релігійні організації Луцького району підтримують вакцинацію від коронавірусу

Представники релігійних організацій Луцького району переконані, що вакцинація проти COVID-19 необхідна і не суперечить релігійним канонам.

Про це йшла мова під час засідання новоутвореної Ради Церков при Луцькій районній державній адміністрації.

Зважаючи на те, що громадяни більше прислухаються до позиції релігійних установ, голова Луцької РДА Володимир Кец під час засідання новоутвореної Ради Церков при Луцькій районній державній адміністрації порушив питання стану захворюваності та вакцинації населення від коронавірусної хвороби COVID-19 на території Луцького району.

Члени ради церков поділилися власним досвідом та думками щодо вакцинації. У своїх виступах священослужителі підтримали прагнення голови районної державної адміністрації Володимира Кеца до консолідації зусиль всіх релігійних конфесій у питанні необхідності вакцинації від COVID-19.

"Не проходить ця хвороба мимо кожного, - зазначив Сергій Шевчук, представник Церкви Адвентистів сьомого дня, - Але серед людей, в церкві зокрема проходить багато дискусій, багато думок, тому вакцинація - це непросте питання для кожного".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку масово перевіряють маршрутки (ФОТО)

"Релігія закликає захищати здоров'я людини," - підсумував Сервер Зейнідінов, голова релігійної громади мусульман "Рахма", навівши декілька цитат з Корану.

"Ми за здорове суспільство!" - підтримали звернення представники Української Православної Церкви.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити