image
 |  2 5 Серпня 2019 | 22:30

Ремонт ділянки вулиці Рівненська у Луцьку може розпочатися вже у серпні

Вже у серпні цього року можуть розпочатися ремонтні роботи на відрізку вулиці Рівненська у Луцьку, вартість яких становить понад 10 мільйонів гривень.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів координатор проекту «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька» у Луцькій міськраді Андрій Сичук.  

Ремонт вулиці Рівненська буде відбуватися у рамках грантового проекту. Він є частиною Програми транскордонного співробітництва Польща - Білорусь - Україна 2014 - 2020 рр.

"Переможцем на проведення ремонтних дорожніх робіт став "Луцькавтодорсервіс". Ми готуємо документи на початок будівельних робіт. Отримання відповідних дозволів займе не більше 10 днів. Тому сподіваємось, що вже у серпні підрядник приступить до реалізації замовлення. Загальна вартість робіт становить 10,1 млн гривень. У рамках проекту планується відремонтувати відрізок вулиці Рівненська від вулиці Задворецька до вулиці Купріна", - зазначив Андрій Сичук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відремонтують онкодиспансер за понад 14 мільйонів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити