image
 |  0 17 Січня 2019 | 13:23

Ремонтні роботи у Волинській інфекційній лікарні - у розпалі

У Волинській інфекційній лікарні активно тривають ремонтні роботи, завдяки яким приміщеня стане набагато комфортнішим для перебування там пацієнтів та медичного персоналу.

Про це повідомив перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад.

Чиновник зауважив, що раніше лучани часто нарікали на жахливий стан інфекційної лікарні, що знаходиться у Луцьку.

"Там ремонт був потрібен вже, мабуть, не одне десятиліття. Дивно, що раніше багато років поспіль це нагальне питання просто обходили стороною, а діти і батьки мучилися у важких умовах, боячись підхопити там ще якісь хвороби. Вже зараз чуємо схвальні відгуки лучан про те, наскільки кращим стало перебування у медичному закладі, у порівнянні з тим, як було раніше. І якщо в минулому цей заклад жахав своїм станом і виглядом, то по закінченні ремонтних робіт ми всі зможемо побачити кардинальні зміни, які там відбулися".

Також Григорій Недопад висловив сподівання, що Волинська ОДА розблокує обласний бюджет і дасть можливість завершити ремонт інфекційної лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У депутата Волинської облради проходять обшуки

"Зараз ремонтні роботи перебувають у розпалі, Луцька міська рада забезпечуватиме їх продовження. Сподіваємось, що здоровий глузд переможе і Волинська ОДА таки розблокує бюджет Волинської обласної ради, дасть можливість реалізувати ряд необхідних для волинян ініціатив. У підсумку ми будемо мати ще один сучасний медичний заклад в області, де обслуговується близько 90% населення міста Луцька. І надалі, після завершення ремонту, пацієнти отримають достойні умови для перебування і проходження лікування".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити